Skip to main content

Yleiset varausehdot

Yleiset varausehdot 1.5.2023 alkaen

Nämä ehdot on tehty turvaamaan yhteistyön joustava sujuminen. Ehdot tulevat voimaan, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun, joka on 30 % majoitushinnasta. Loppuosa maksusta laskutetaan 4 viikkoa ennen majoituksen alkua. Viime hetken varausten (majoituksen alkuun vähemmän kuin 4 viikkoa) maksut veloitetaan yhdellä kerralla. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Ilman huoltajaa majoittuvilta alaikäisiltä tarvitsemme huoltajan kirjallisen sitoumuksen ennen majoituksen alkua. Asiakas sopii avaimen luovutuksesta 2 – 3 päivää ennen majoituksen alkua kohteen huoltajan kanssa. Huoltajan yhteystiedot sekä ajo-ohjeet kohteeseen seuraavat loppulaskun liitteenä.

MINIMIVARAUSAJAT

Joulun ja uudenvuoden aikana sekä viikoilla 8-10 minimivarausaika on yksi viikko. Muulloin minimivarausaika on pääsääntöisesti yksi vuorokausi. Online-kaupasta näet kulloisetkin minimivarausajat ja vaihtopäivät.

KOHTEEN KÄYTTÖ

Kohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Vuokraan sisältyy kohteen vapaa käyttöoikeus, vuodevaatteet (patjat, peitteet, tyynyt), polttopuut ja astiasto. Mukaan tarvitaan omat liinavaatteet tai vaihtoehtoisesti voit tilata liinavaatteet huoltajalta maksua vastaan. Loppusiivous sisältyy hintaan. Asiakas huolehtii kuitenkin kohteen normaalista siisteydestä ja astioiden pesusta vuokra-aikana. Vuokra-ajan päättyessä astiat tulee pestä, mutta astianpesukoneen voi jättää suorittamaan pesuohjelmaa pois lähtiessä. Roskat tulee lähtiessä viedä mökin roska-astiaan ja tyhjät pullot ja tölkit pois. Mikäli siisteydestä ei ole huolehdittu edellisen mukaisesti, saatamme joutua perimään asiakkaalta erillisen siivousmaksun.

Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on sovittu majoitusta varattaessa. Mahdollisesta lemmikkieläinten tuonnista on ilmoitettava varausta tehtäessä. Lemmikkieläimet eivät saa aiheuttaa vahinkoa tai epäsiisteyttä mökissä eikä mökin piha-alueella.

Asiakas on velvollinen korvaamaan kohteelle tai sen irtaimistolle oleskelunsa aikana aiheuttamansa vahingot lukuun ottamatta normaaliin asumiseen liittyviä pieniä vahinkoja ja kulumista.

Majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset pyydämme osoittamaan suoraan huoltajalle. Jälkikäteen tehtyjä valituksia emme valitettavasti voi huomioida.

PERUUTUSEHDOT

Peruutus tulee tehdä sähköpostitse. Mikäli peruutus tehdään vähintään 28 vuorokautta ennen majoituksen alkua, palautetaan ennakkomaksu lukuun ottamatta peruutuskuluja 100 €. Peruutuksen tapahtuessa 28-21 vuorokautta ennen majoituksen alkua, pidätetään ennakkomaksu. Myöhemmin tapahtuvien peruutusten kohdalla peritään koko maksu, ellei kohdetta saada uudelleen vuokratuksi. Mikäli peruutus tapahtuu varaajan tai hänen läheisensä vakavan sairaustapauksen johdosta ennen majoituksen alkua, palautetaan majoitusvuokra vähennettynä peruutuskuluilla 100 €. Tällöin tarvitsemme lääkärintodistuksen peruutuksen syystä.

OIKEUTEMME PERUA VARAUS

Seuraavissa poikkeustilanteissa on meillä oikeus perua varaus:

  • Mikäli kysymyksessä on ylivoimainen este, force majeure. Tällöin asiakas saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin ja lisäksi 100 € hyvityksen asiakkaalle aiheutuneista kuluista. Lisäksi RukaResidences pyrkii myötävaikuttamaan vastaavan majoituksen saamiseen muista kohteista.
  • Mikäli ennakko- tai loppulaskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin koskien uusia varauksia.

Teemme parhaamme, että viihdyt!