Skip to main content

Ruka – Kuusamo, Finland

Vi erbjuder två stugor i toppklass för uthyrning till privatpersoner och företag i Ruka. Den största stugan Vuosselin Kruunu är en lyxstuga och sommarvilla av massiv treyta och med en gålvyta på 160 kvadratmeter. Stugan av torrfura är en lyxstuga och sommarvilla Rukanhelmi på 153 kvadratmeter. Stugorna ligger i Rukas vintersport- och slalomcenter i Ruka, Kuusamo. Samtliga stugorna ligger i omedelbar närhet till skidbackar.

Ruka är ett utmärkt val för dig som vill ha olika utomhusaktiviteter. En stuga erbjuder en frihet i särklass att kunna vara och komma och gå som man vill oavsett om det var vinter, sommar eller den färggranna hösttiden. Ruka i Finland är ett skidcenter där slalom, skid- och kälkåkning oftast är möjligt under hela vintern. Under sommaren ger vandring, fiske, forsränning, golf osv. de bästa upplevelserna och inte minst den vackra rena naturen i sig.

Chalet Vuosselin Kruunu

Vuosselin Kruunu är en lyxklassig villa av massiv treyta, med en gålvyta på 160 m2. Stugan är belägen i Östra Ruka alldeles intill hisstationen i Vuosseli. Från stugan till backen finns det en cirka 50 meters promenadväg, cirka 100 meter till den närmaste hissen och cirka 100 meter till skidspåret.

Chalet Rukanhelmi

Rukanhelmi är en högklassig villa av torrfura, med en yta på 153 m2. Stugan är belägen i Västra Ruka intill sjön Talvijärvi. Från stugan till den närmaste hissen finns det en cirka 400 meters väg över den isbelagda sjön Talvijärvi. Hissen tar dig direkt till Rukas centrum. Skidspåren passerar i närheten.

Bokningar

Stugan står till ditt förfogande från kl 16.00 på ankomstdagen och fram till klockan 12.00 på avresedagen. Priserna inkluderar slutstädning på uppdrag av huset. Stugorna är utrustade med bland annat en diskmaskin, ett torkskåp, en högklassig matservis, TV, en stereoanläggning, ved för öppen spis och sängkläder med undantag för linnekläder, samt med en tvättmaskin. Du kan beställa linnekläder mot separat ersättning. Hissarna och restaurangtjänsterna ligger på ett bekvämt gångavstånd från stugorna.

Boka boende direkt i vår onlinebutik, i vilken du ser lediga perioder och priser. Du kan även ringa eller skicka ett meddelande via vår hemsida med kontaktuppgifter eller be om en offert. Tack för ditt besök på våra hemsidor. Kom och upplev Ruka!