Varaa majoitus suoraan netistä, ota yhteyttä 
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
tai soita 050 367 4842
Katso myös mahdolliset tarjoukset!

header-varausehdot

Yleiset varausehdot

Nämä ehdot on tehty turvaamaan yhteistyön joustava sujuminen. Ehdot tulevat voimaan, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun, joka on 30 % majoitushinnasta. Loppuosa maksusta laskutetaan 4 viikkoa ennen majoituksen alkua. Viime hetken varausten (majoituksen alkuun vähemmän kuin 4 viikkoa) maksut veloitetaan yhdellä kerralla. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Ilman huoltajaa majoittuvilta alaikäisiltä tarvitsemme huoltajan kirjallisen sitoumuksen ennen majoituksen alkua. Avaimen luovutuksesta sovitaan 2 - 3 päivää ennen majoituksen alkua kohteen huoltajan kanssa. Huoltajan yhteystiedot sekä ajo-ohjeet kohteeseen seuraavat loppulaskun liitteenä.

MINIMIVARAUSAJAT

Joulun ja uudenvuoden aikana sekä viikoilla 8-16 minimivarausaika on yksi viikko ja varauksen alkamispäivä lauantai (la-la). Muina aikoina minimivarausaika on kolme vuorokautta ja alkamispäivä voi olla mikä tahansa.

KOHTEEN KÄYTTÖ

Kohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Vuokraan sisältyy kohteen vapaa käyttöoikeus, vuodevaatteet (patjat, peitteet, tyynyt), polttopuut ja astiasto. Mukaan tarvitaan omat liinavaatteet. Asiakas huolehtii kohteen siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä ellei toisin ole sovittu. Mikäli siivousta ei ole suoritettu, joudumme perimään asiakkaalta siivousmaksun.

Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on sovittu majoitusta varattaessa. Lemmikkieläinten tuonnista on ilmoitettava varausta tehtäessä.

Asiakas on velvollinen korvaamaan kohteelle tai sen irtaimistolle oleskelunsa aikana aiheuttamansa vahingot lukuun ottamatta normaaliin asumiseen liittyviä pieniä vahinkoja ja kulumista.

Majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset pyydämme osoittamaan suoraan huoltajalle. Jälkikäteen tehtyjä valituksia emme valitettavasti voi huomioida.

PERUUTUSEHDOT

Peruutus tulee tehdä sähköpostitse tai kirjeitse. Mikäli peruutus tehdään vähintään 28 vuorokautta ennen majoituksen alkua, palautetaan ennakkomaksu lukuun ottamatta peruutuskuluja 40 € ja toimistokuluja 10 €. Peruutuksen tapahtuessa 28-21 vuorokautta ennen majoituksen alkua, pidätetään ennakkomaksu. Myöhemmin tapahtuvien  peruutusten kohdalla peritään koko maksu ellei kohdetta saada uudelleen vuokratuksi. Mikäli peruutus tapahtuu varaajan tai hänen läheisensä vakavan sairaustapauksen johdosta ennen majoituksen alkua, palautetaan majoitusvuokra vähennettynä peruutus- ja toimistokuluilla 50 €. Tällöin tarvitsemme lääkärintodistuksen peruutuksen syystä.

OIKEUTEMME PERUA VARAUS

Seuraavissa poikkeustilanteissa on meillä oikeus perua varaus:

  • Mikäli kysymyksessä on ylivoimainen este, force majeure. Tällöin asiakas saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin ja lisäksi 50 € hyvityksen asiakkaalle aiheutuneista kuluista. Lisäksi RukaResidences pyrkii myötävaikuttamaan vastaavan majoituksen saamiseen muista kohteista.
  • Mikäli ennakko- tai loppulaskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin koskien uusia varauksia.

Teemme parhaamme, että viihdyt!

RukaResidences


Yhteystietomme

+358 (0)50 367 4842
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jarintie 36,
01840 Klaukkala
FINLAND

.