Välkommen (framsida)

RukaResidences -stugor, Ruka, Kuusamo

Vi erbjuder fyra stugor i toppklass för uthyrning till privatpersoner och företag i Ruka. Den största stugan Vuosselin Kruunu är en lyxstuga och sommarvilla av lamelltimmer på 160 kvadratmeter. Stugorna av torrfura består av en lyxstuga och sommarvilla Rukanhelmi på 153 kvadratmeter samt av en högklassig stuga Saaruantähti på 100 kvadratmeter. Den minsta stugan Rukanhelmi Jr är en högklassig radhuslägenhet av torrfura på 51 kvadratmeter, i vilken finns även ett sovloft på 12 kvadratmeter. Stugorna ligger i Rukas vintersport- och slalomcenter i Ruka, Kuusamo. Samtliga stugorna ligger i omedelbar närhet till skidbackar.

Minimum uthyrningstid är två dygn, med undantag för Rukanhelmi Jr som i regel hyrs ut en vecka under skidsäsongen och även övriga stugor som under jul, nyår, vintersemester- och påskperioden i regel hyrs ut en vecka från lördag till lördag. Stugan står till ditt förfogande från kl 16.00 på ankomstdagen och fram till klockan 12.00 på avresedagen. Stugorna mottas och lämnas tillbaka i städat och rengjort skick. Stugorna är utrustade med bland annat en diskmaskin, ett torkskåp, en högklassig matservis, TV, DVD, en stereoanläggning, ved för öppen spis och sängkläder med undantag för linnekläder, samt med en tvättmaskin i de större stugorna. Du kan även beställa linnekläder och städning vid avresa mot separat ersättning. Hissarna och restaurangtjänsterna ligger på ett bekvämt gångavstånd från stugorna.

Ruka är ett utmärkt val för dig som vill ha olika utomhusaktiviteter. En stuga av torrfura eller timmer i Ruka erbjuder en frihet i särklass att kunna vara och komma och gå som man vill oavsett om det var vinter, sommar eller "ruska-aika", den färggranna hösttiden. Ruka i Finland är ett skidcenter där slalom, skid- och kälkåkning oftast är möjligt under hela vintern. Under sommaren ger vandring, fiske, forsränning, golf och särskilt lång- och kortturer med björnar de bästa upplevelserna och inte minst den vackra rena naturen i sig.

Boka boende direkt i vår onlinebutik, i vilken du ser lediga perioder och priser. Du kan även ringa eller skicka ett meddelande via vår hemsida med kontaktuppgifter eller be om en offert. Tack för ditt besök på våra hemsidor. Kom och upplev Ruka!

Boka boende på nätet ›