Tervetuloa (etusivu)

RukaResidences -mökit, Ruka, Kuusamo

Tarjoamme yksityishenkilöille ja yrityksille vuokrattaviksi huipputasoiset neljä mökkiä Rukalla. Suurin mökki on 160 neliömetrin lamellihirsinen luksusmökki ja huvila Vuosselin Kruunu. Kelomökit ovat 153 neliömetrin luksusmökki ja huvila Rukanhelmi ja 100 neliömetrin huipputasoinen mökki Saaruantähti. Pienin mökki on 51 neliömetrin korkeatasoinen kelorivitalohuoneisto Rukanhelmi Jr, jossa on lisäksi 12 neliömetrin parvi. Sijaintipaikkana on Rukan talviurheilu- ja laskettelukeskus Ruka, Kuusamo. Kaikki mökit sijaitsevat lähellä rinteitä.

Vuokra-aika on minimissään kaksi vuorokautta, paitsi Rukanhelmi Jr:ssä hiihtokaudella pääsääntöisesti viikko ja muissa mökeissä joulun, uuden vuoden, talvilomaviikkojen ja pääsiäisen aikana myös pääsääntöisesti viikko lauantaista lauantaihin. Mökki on käytössäsi tulopäivästä klo 16 lähtöpäivään klo 12. Mökit vastaanotetaan ja luovutetaan siivottuina. Varustukseen kuuluvat muun muassa astianpesukone, kuivauskaappi, korkeatasoinen ruokailuvälineistö, TV, DVD, stereot, takkapuut ja vuodevaatteet lukuun ottamatta liinavaatteita ja isoimmissa mökeissä myös pyykinpesukone. Erillistä korvausta vastaan voit tilata myös liinavaatteet ja loppusiivouksen. Hissit ja ravintolapalvelut ovat kohtuullisen kävelymatkan päässä.

Ruka on loistava valinta eri ulkoiluharrastuksiin. Kelomökki tai hirsimökki Rukalla tarjoaa omaa luokkaansa olevan vapauden olla ja mennä olipa sitten talvi, kesä tai ruska-aika. Ruka on hiihtokeskus, jossa laskettelu, hiihto ja kelkkailu onnistuvat talvisin usein ensimmäisenä ja viimeisenä Suomessa. Kesäaikana parhaimpia elämyksiä ovat vaellus, kalastus, koskenlasku, golf ja erityisesti iso ja pieni karhunkierros ja tietenkin puhdas luonto sinällään.

Varaa majoitus suoraan Online-kaupastamme, josta näet vapaat jaksot ja hinnat. Voit myös soittaa tai lähettää viestin yhteydenottosivultamme tai pyytää tarjouksen. Kiitos vierailusta sivuillamme. Tule ja koe Ruka!

Varaa majoitus netissä ›